Vores løsninger

Vores produkter og løsninger er udviklet og fremstillet med baggrund i solid erfaring inden for spildevandsområdet. AL-2 Teknik startede for mere end 25 år siden med at producere båndfiltre, og det er forsat vores kerneprodukt, som indgår i mange af vores løsninger.

Mekanisk filtrering

Effektiv kontinuerlig filtrering af procesvand og spildevand. Robust selvrensende løsning med endeløs filterdug fra 30 µm til 5000 µm. Kompakt design i forskellige størrelser. Ideelt til modulær opbygning ved store vandmængder.

Kemisk-mekanisk rensning

AL-2 Separationsanlæg

Avanceret spildevandsbehandling ved kombination af kemisk fældning og filtrering på AL-2 Båndfilter. Kontinuerlig separationsproces til fjernelse af tørstof, organisk stof, forurenende partikler, tungmetaller, fedt, olie og lignende.

Kontinuerlig fjernelse af kulstof

AL-2 Kulstofhøst

Båndfilterteknologi til fjernelse af kulstofhøst i renseanlæggenes indløb. Kontinuerlig reduktion af organisk materiale. Ideelt til biogas. Løsningen skaber miljøgevinster på både eksisterende og nye renseanlæg.

Øget slamtørstof

AL-2_sludgedewatering_01

AL-2 Slamafvanding

Slambehandlingsanlæg til at øge tørstof i slamvand. Kontinuerlig proces med separation af slam- og vandfase efterfulgt af slamafvanding. Minimering af slamvolumen reducerer omkostninger til transport og bortskaffelse af slam.

Dosering af flydende polymer

AL-2 Polymer System

Fuldautomatisk og pålidelig polymerdosering og opblandingsenhed. Præcis dosering af flydende polymer og opblanding med autoreguleret vandmængde, som afsluttes af en modningsfase.

Polering af vand

AL-2_mediafiltration

AL-2 Medie Filtrering

Enestående vandklarhed med 1 micron filtrering gennem Dryden AFM-medie. Avanceret automatisering for pålidelige og ensartede resultater. Ideel til polering og genbrug af det behandlede vand fra AL-2 Separationsanlæg

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores løsninger? Kontakt os, og lad os assistere dig.

Vi udvikler og fremstiller også specialløsninger, f.eks. kemidoseringssystemer og specialplast-tanke.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.