AL-2 Spildevandsrensning

Hos AL-2 Teknik har vi i mere end 25 år lavet løsninger til spildevandsrensning og har en solid erfaring indenfor rensning af spildevand. Det startede ved stor efterspørgsel på automatisk filtrering af vand på de danske dambrug, som vi løste med vores egenudviklet båndfilter, og det er fortsat vores kerneprodukt, som indgår i mange af vores løsninger. I dag anvendes vores løsninger også til spildevandsrensning inden for bl.a. fødevareindustrien og kommunalt spildevand.

AL-2 båndfilteret anvendes i mange brancher, hvor der reduceres alt lige fra COD, fedt og olie til maling, tungmetaller og lignende. Vi udvikler konstant vores løsninger for at følge med tiden og forbedre spildevandsrensning.

Du kan læse meget mere om vores løsninger til spildevandsrensning herunder på siden. Du er også altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak på tlf. +45 75 39 65 00 eller på mail, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre nærmere.  

Mekanisk filtrering

Effektiv kontinuerlig filtrering af procesvand og spildevand. Robust selvrensende løsning med endeløs filterdug fra 30 µm til 5000 µm. Kompakt design i forskellige størrelser. Ideelt til modulær opbygning ved store vandmængder.

Kemisk-mekanisk rensning

AL-2 Separationsanlæg

Avanceret spildevandsbehandling ved kombination af kemisk fældning og filtrering på AL-2 Båndfilter. Kontinuerlig separationsproces til fjernelse af tørstof, organisk stof, forurenende partikler, tungmetaller, fedt, olie og lignende.

Kontinuerlig fjernelse af kulstof

AL-2 Kulstofhøst

Båndfilterteknologi til fjernelse af kulstofhøst i renseanlæggenes indløb. Kontinuerlig reduktion af organisk materiale. Ideelt til biogas. Løsningen skaber miljøgevinster på både eksisterende og nye renseanlæg.

Øget slamtørstof

AL-2_sludgedewatering_01

AL-2 Slamafvanding

Slambehandlingsanlæg til at øge tørstof i slamvand. Kontinuerlig proces med separation af slam- og vandfase efterfulgt af slamafvanding. Minimering af slamvolumen reducerer omkostninger til transport og bortskaffelse af slam.

Dosering af flydende polymer

AL-2 Polymer System

Fuldautomatisk og pålidelig polymerdosering og opblandingsenhed. Præcis dosering af flydende polymer og opblanding med autoreguleret vandmængde, som afsluttes af en modningsfase.

Polering af vand

AL-2_mediafiltration

AL-2 Medie Filtrering

Enestående vandklarhed med 1 micron filtrering gennem Dryden AFM-medie. Avanceret automatisering for pålidelige og ensartede resultater. Ideel til polering og genbrug af det behandlede vand fra AL-2 Separationsanlæg

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores løsninger? Kontakt os, og lad os assistere dig.

Vi udvikler og fremstiller også specialløsninger, f.eks. kemidoseringssystemer og specialplast-tanke.

Rensning af spildevand hos AL-2

Hos AL-2 har vi flere forskellige løsninger, som kan foretage en rensning af spildevand i jeres virksomhed. Vi har udviklet vores løsninger i mere end 25 år og er nogle af de skarpeste på markedet med kompetencer til vandbehandling af spildevand.
Der kommer med tiden flere krav til rensning af spildevand grundet de udledningskrav, som ofte bliver skærpet for at passe på klimaet. Med AL-2’s løsninger sikrer du dig en korrekt rensning af spildevand.

Alle vores maskiner færdigbygges på vores fabrik i Hovborg, og de kræver derfor minimalt installationsarbejde hos jer, hvilket gør, at vores virksomhed er meget attraktiv i både ind- og udland. Vi tilpasser altid maskinerne til rensning af spildevand til jeres virksomheds specifikke ønsker, krav og behov.

Hvordan bliver spildevand renset?

For at fjerne uønskede stoffer som olie, fedt eller andre tungmetaller kombinerer vi vores AL-2 båndfilter med en kemisk behandling, som frasorterer de uønskede stoffer. Det rensede vand kan herefter udledes i kloakken eller blive genanvendt andre steder i virksomheden.

Mange virksomheder ønsker at rense deres procesvand, uanset om det er en mekanisk, biologisk eller kemisk rensning.

Hos AL-2 hjælper vi med en løsning, uanset hvordan I ønsker en rensning af jeres spildevand.

Vandbehandling af spildevand

Når man foretager en vandbehandling af spildevand, frasorteres de uønskede stoffer. Dvs. at man f.eks. kan fjerne tungmetaller som cadmium, bly, chrom og zink fra vandet, for at de ikke kommer ud i undergrunden. Det er vigtigt, at man foretager den korrekte vandbehandling, så man lever op til de krav der stilles ift. rensning af spildevandet.

Er du interesseret i at høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe jer med rensning af jeres spildevand, eller hvordan I renser jeres procesvand bedst muligt i jeres virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 75 39 65 00 eller mail info@al-2.com.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.