Vores løsninger

Vores produkter og løsninger er udviklet og fremstillet med baggrund i solid erfaring inden for spildevandsområdet. AL-2 Teknik startede for mere end 25 år siden med at producere båndfiltre, og det er forsat vores kerneprodukt, som indgår i mange af vores løsninger.

Mekanisk filtrering

Effektiv kontinuerlig filtrering af procesvand og spildevand. Robust selvrensende løsning med endeløs filterdug fra 30 µm til 5000 µm. Kompakt design i forskellige størrelser. Ideelt til modulær opbygning ved store vandmængder.

Kemisk-mekanisk rensning

AL-2 Separationsanlæg

Avanceret spildevandsbehandling ved kombination af kemisk fældning og filtrering på AL-2 Båndfilter. Kontinuerlig separationsproces til fjernelse af tørstof, organisk stof, forurenende partikler, tungmetaller, fedt, olie og lignende.

Kontinuerlig fjernelse af kulstof

AL-2 Kulstofhøst

Båndfilterteknologi til fjernelse af kulstofhøst i renseanlæggenes indløb. Kontinuerlig reduktion af organisk materiale. Ideelt til biogas. Løsningen skaber miljøgevinster på både eksisterende og nye renseanlæg.

Øget slamtørstof

AL-2_sludgedewatering_01

AL-2 Slamafvanding

Slambehandlingsanlæg til at øge tørstof i slamvand. Kontinuerlig proces med separation af slam- og vandfase efterfulgt af slamafvanding. Minimering af slamvolumen reducerer omkostninger til transport og bortskaffelse af slam.

Dosering af flydende polymer

AL-2 Polymer System

Fuldautomatisk og pålidelig polymerdosering og opblandingsenhed. Præcis dosering af flydende polymer og opblanding med autoreguleret vandmængde, som afsluttes af en modningsfase.

Polering af vand

AL-2_mediafiltration

AL-2 Medie Filtrering

Enestående vandklarhed med 1 micron filtrering gennem Dryden AFM-medie. Avanceret automatisering for pålidelige og ensartede resultater. Ideel til polering og genbrug af det behandlede vand fra AL-2 Separationsanlæg

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores løsninger? Kontakt os, og lad os assistere dig.

Vi udvikler og fremstiller også specialløsninger, f.eks. kemidoseringssystemer og specialplast-tanke.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

This site is registered on wpml.org as a development site.