Kommunalt spildevand

Innovation

Effektiv teknologi

Vi leverer teknologi og løsninger til forskellige dele af processen. Vi har lang erfaring fra både kommunalt spildevand og industrielt spildevand, hvilket giver os erfaringen og muligheden for også at tænke ud over konventionelle teknologier. Vores løsninger er energivenlige og kan derfor bidrage til energineutralitet.

AL-2 Båndfilter

Indløbsrist

Effektiv fjernelse af uorganisk materiale med filtrering gennem 2×2 mm eller 5×5 mm kvadratiske masker. Løsningen fjerner effektivt vatpinde, fiberklude, legoklodser og andet uønsket materiale og er mere effektiv end eksisterende løsninger på markedet. Slammet kan efterbehandles i ristegodsvasker eller ristegodspresser.

Båndfiltrene kan indbygges i betonbygværk eller leveres i kundespecifikke filterkar. Indløb, udløb og overløb kan tilpasses eksisterende omgivelser.

Fjernelse af organisk stof

AL-2 Kulstofhøst

Kulstoffjernelse med filtreringsteknologi for udnyttelse af spildevandet som en ressource. En innovativ løsning som øger bæredygtigheden.

Løsningen skaber større kapacitet på eksisterende renseanlæg med et begrænset pladskrav eller kan etableres som primærtrin på nye renseanlæg.

Opnå miljøgevinster, bl.a. energibesparelse i forhold til beluftning, bioforgasning af slam samt mindre slam til afvanding efter biologisk proces.

Reduceret plastforurening af miljøet med dokumenteret tilbageholdelse af >99 % mikroplast. AL-2 Teknik har haft stor fokus på at optimere produkterne til at afhjælpe forureningen med mikroplast fra spildevand. I 2015 udførte vi forsøg for at påvise båndfilterteknologiens potentiale til at fjerne mikroplast i kombination med organisk stof i renseanlægs primærdel. Projektet viste lovende resultater og stort potentiale for teknologien. Læs mere om rapporten.

AL-2 Båndfilter

Efterpolering

Båndfilter filtrering med 40-60 µm filterdug for effektiv polering af vand. Automatisk start-stop og selvrensende funktion.

Driftssikker polymer løsning

Polymerdosering og opblanding

Polymerdoseringsenhed til flydende polymer

  • Automatisk dosering ved vandregulering, opblanding og modning
  • Præcis promilleblanding med kalibreret polymerdoseringsmængde og automatisk vandregulering 
  • Reducering af omkostninger på polymerforbrug
  • Opblanding med teknisk vand eller vandværksvand
  • Løsning til dosering i primærtrin eller til slambehandling i dekantercentrifuge

cases

Cases

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.