Om AL-2

Udvikling og levering af løsninger til spildevandsbranchen gennem mere end 25 år.

Ledelsen

Daglig drift

AL-2 Teknik A/S drives i dag stadig af Jan Hansen, som stiftede virksomheden for mere end 25 år siden i 1994. Siden da har AL-2 udviklet og leveret løsninger til spildevandsbehandling, hvor vores erfaring og produkter har løst spildevandsopgaver inden for mange forskellige markedsområder. I dag holder AL-2 Teknik A/S til i egne lokaler på Krøgebækvej i Hovborg, hvor kontor og produktion er samlet under samme tag for at give en dynamisk og fleksibel virksomhed, som effektivt kan løse opgaver for kunder og samarbejdspartnere. I 2017 påbegyndte et generationsskifte, hvor sønnen Lasse Majgaard Hansen indtrådte som en fast del af virksomheden.

Historien bag

Kort om AL-2 Teknik

AL-2 Teknik startede tilbage i 1994 oprindeligt med at fremstille båndfiltre til dambrug for rensning af udledningsvandet. Det viste sig dog hurtigt, at det yderst effektive og velfungerende båndfilter, med enkelte små ændringer, kunne anvendes mange andre steder, bl.a. inden for fødevareindustrien.

Det første AL-2 båndfilter til industrien blev solgt i 1994 til filtrering af gulerodsskræl og vand. Siden er det gået stærkt med udviklingen, og i dag anvendes båndfiltret både inden for fødevareindustrien, slagterier, renseanlæg, fjernvarmeanlæg samt mange andre. Se mere under “brancher“.

AL-2 båndfilteret er også udviklet til anvendelse i et AL-2 Separationsanlæg, hvor man med tilsætning af kemikalier kan lave en kemisk/mekanisk filtrering. Dette benyttes bl.a. inden for fødevareindustrien eller andre erhverv, hvor man ønsker en reduktion af COD, fedt, olie, maling, tungmetaller eller lignende, ligesom anlægget er yderst effektivt til rensning af kondensat på flisfyrede varmeværker.

AL-2 båndfilter- og separationsanlæg bliver hele tiden udviklet og forbedret for at sikre, at vores produkt følger med tiden og lever op til ændrede krav og behov inden for de forskellige markedsområder. Se mere om vores produkter under “løsninger“.

“Produkter fremstilles under stor hensyntagen til design, kvalitet og funktionalitet på vort værksted.”

AL-2 Teknik har i dag både kontorpersonel og egen produktion i lokalerne i Hovborg. Produkterne fremstilles under stor hensyntagen til design, kvalitet og funktionalitet på vores værksted. Specialiserede og dygtige underleverandører fremstiller og leverer adskillige dele for at opnå en konstant høj kvalitet.

Størstedelen af produkterne fremstilles i henholdsvis rustfrit stål, polyethylen (PE) og polypropylen (PP) og kan tilpasses efter den enkelte kundes ønsker og behov.

Produkterne fra AL-2 Teknik A/S har gennem årene fundet vej til mange forskellige opgaver, og med et effektivt kvalitetsprodukt i stadig udvikling, er vi sikre på, at fremtiden vil bringe nye og spændende opgaver, som vi er klar til at imødekomme.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.