AL-2 Båndfilter til procesvand

Hos AL-2 leverer vi båndfiltre i flere standardmodeller, og vi producerer også til enhver tid kundetilpassede løsninger. Vi er førende indenfor båndfilter løsninger til filtrering af vand og procesvand.

Ønsker du at vide mere om AL-2’s løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak på tlf. +45 75 39 65 00 eller via mail. Læs nærmere om vores løsninger til mekanisk rensning af jeres spildevand herunder.

AL-2 Båndfilter

Førende båndfilter på markedet

AL-2 Båndfilter er et førende båndfilter på markedet. Vores båndfilter anvendes til filtrering af procesvand eller spildevand, hvor vi effektivt fjerner partikler, når vandet graviterer gennem filterdugen. Det selvrensende båndfilter drives med automatisk start-stop, hvor den endeløse filterdug skånsomt fjerner partiklerne fra et kontinuerligt flow.

Hos AL-2 Teknik startede vi for mere end 25 år siden med at producere båndfiltre, og med vores mange års erfaring sikrer vi en god effektivitet og pålidelighed. Driftssikkerhed er en vigtig faktor, når det gælder behandling af spildevand. Derfor tilbyder vi hos AL-2 Teknik A/S også servicering og vedligehold af maskinerne.

Vi laver de båndfilter løsninger, der passer til jeres industri, og opsætter dem efter jeres behov.

Om båndfilteret

Båndfilter med mange muligheder

Med et båndfilter fra AL-2 opnår rigtig mange virksomheder optimal fjernelse af uønskede stoffer, så de kan leve op til kravene for filtrering af vand. Vores båndfilter kan filtrere alt lige fra spildevand på slagterier, fødevareproduktion, recirkuleret vand i zoologiske haver til akvakultur, fiskeopdræt og indløbsrist på kommunale renseanlæg til effektiv fjernelse af uorganisk materiale som f.eks. vatpinde og fiberklude, som er uønsket på renseanlæggene.

På kommunale renseanlæg kan vi også – på en meget energieffektiv måde – fjerne organisk materiale, som er ideelt til biogasproduktion, samtidig med at spare energi og tilbageholde mikroplast. Afhængigt af applikation defineres filtreringsgraden, hvor vi kan levere filterduge med maskeåbninger, fra 30 μm til 5000 μm (5 mm).

Fordele

Båndfilterets fordele

Vores AL-2 båndfilter har ofte en indvendig tromlemotor for kompakt indbygning, som driftes med en endeløs filterdug for lave driftsomkostninger. Båndfilteret har en intervaldrift for opbygning af filtermåtten for effektiv og skånsom fjernelse af partikler og urenheder. Opbygningen og driften sikrer en kombineret filtrering og slamafvanding. Filtrering af spildevandet foregår med en automatisk afrensning af filterdugen.

Båndfilteret har en høj driftssikkerhed, lavt støjniveau og er omkostningseffektiv med et lavt energiforbrug. Den styres helt af sig selv med niveausensorer og flowmålere. Vi tilbyder PLC-styring, hvis dette ønskes på jeres båndfilter løsning.

Konstruktionen

Båndfilter i holdbare materialer

AL-2 Båndfilteret fremstilles i korrosionsbestandige materialer, herunder oftest i rustfrit stål AISI 304 eller syrefast AISI 316 suppleret af plastdele, som giver et produkt, der er utrolig modstandsdygtigt i de fleste miljøer.

Ved filtrering af procesvand kræver det et båndfilter, der kan holde til de stoffer, som skal frasorteres. Derfor vælger mange virksomheder en løsning fra AL-2. Båndfiltrene leveres med filterkar tilpasset applikation eller monteres i en betonkanal udført efter AL-2 anvisninger.

Vores standard filterkar er tilgængeligt i forskellige konfigurationer og fremstilles i PE- eller PP-plast. Kundespecifikke løsninger udføres også – f.eks. specialindløb og udløb eller fremstilling i rustfrit stål.

Oversigt

Standardmodeller

Slam

 

1 of 6

Udløb

 

2 of 6

Spildevand / Flokkulering

3 of 6

4 of 6

5 of 6

6 of 6

cases

Cases

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.