AL-2 Båndfilter

Effektiv mekanisk filtrering af procesvand og spildevand.

AL-2 Båndfilter

Førende båndfilter på markedet

AL-2 Båndfilter er et førende båndfilter på markedet. Vores båndfilter anvendes til filtrering af procesvand eller spildevand, hvor vi effektivt fjerner partikler, når vandet graviterer gennem filterdugen. Det selvrensende båndfilter drives med automatisk start-stop, hvor den endeløse filterdug skånsomt fjerner partiklerne fra et kontinuerligt flow.

AL-2 Teknik startede for mere end 25 år siden med at producere båndfiltre, og de mange års erfaring og udvikling har optimeret effektivitet og pålidelighed. Driftssikkerhed er en vigtig faktor, når det gælder behandling af spildevand. Derfor tilbyder AL-2 Teknik A/S også servicering og vedligehold.

Om båndfilteret

Bred anvendelighed

Afhængigt af applikation defineres filtreringsgraden, hvor vi kan levere filterduge med maskeåbninger fra 30 μm til 5000 μm (0.03 mm til 5.00 mm). Det giver en bred anvendelighed og kan filtrere alt lige fra:
– spildevand på slagterier og fødevareproduktion
– recirkuleret vand i zoologiske haver
– akvakultur og fiskeopdræt
– indløbsrist på kommunale renseanlæg til effektiv fjernelse af uorganisk materiale som f.eks. vatpinde og fiberklude, som er uønsket på renseanlæggene.

På kommunale renseanlæg kan vi også – på en meget energieffektiv måde – fjerne organisk materiale, som er ideelt til biogasproduktion, samtidig med at spare energi til beluftning og tilbageholdelse af mikroplast.

Fordele

Kompakt, skånsom og automatiseret filtrering

AL-2 Båndfilter har mange fordele:

  • Kompakt med indvendig tromlemotor
  • Kontinuerlig drift med endeløs filterdug
  • Intervaldrift for opbygning af filtermåtte
  • Skånsom fjernelse af partikler og urenheder
  • Kombineret filtrering og afvanding
  • Automatisk afrensning af filterdugen
  • Høj driftssikkerhed
  • Omkostningseffektiv med lavt energiforbrug
  • Lavt støjniveau
  • Automation med niveausensorer, flowmålere og PLC-styring tilbydes

Konstruktionen

Korrosionsbestandige materialer

AL-2 Båndfilteret fremstilles i rustfrit stål AISI 304 eller AISI 316 suppleret af plastdele, som giver et produkt, som er modstandsdygtigt i de fleste miljøer.

Båndfiltrene kan leveres med filterkar tilpasset applikation eller monteres i betonkanal udført efter AL-2 anvisninger. Standard filterkar er tilgængelig i forskellige konfigurationer og fremstilles i PE eller PP plast. Kundespecifikke løsninger udføres også, f.eks. specialindløb og udløb eller fremstilling i rustfrit stål.

Oversigt

Standardmodeller

Slam

 

1 of 6

Udløb

 

2 of 6

Spildevand / Flokkulering

3 of 6

4 of 6

5 of 6

6 of 6

cases

Cases

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.